Bezig met laden...
Koeltas-met-Koelelement-(blauw)
Koeltas met Koelelement (blauw) ✔ Deze opvouwbare koeltas met apart koelelement is uitermate geschikt voor een bezoek aan het strand, voor een gezellige fietstocht etc. ✔ Met een inhoud van 20 liter kunnen veel artikelen worden ... Per stuk:
€  19,95
Koeltas-met-Koelelement-(groen)
Koeltas met Koelelement (groen) ✔ Deze opvouwbare koeltas met apart koelelement is uitermate geschikt voor een bezoek aan het strand, voor een gezellige fietstocht etc. ✔ Met een inhoud van 20 liter kunnen veel artikelen worden ... Per stuk:
€  19,95
Koeltas-met-Koelelement-(roze)
Koeltas met Koelelement (roze) ✔ Deze opvouwbare koeltas met apart koelelement is uitermate geschikt voor een bezoek aan het strand, voor een gezellige fietstocht etc. ✔ Met een inhoud van 20 liter kunnen veel artikelen worden ... Per stuk:
€  19,95
Vacuümzakken-(set-van-2-stuks)
Vacuümzakken (set van 2 stuks) Vacuümzakken (set van 2 stuks) Vergroot de opslagruimte. Herbruikbaar. Afmeting grote zak: ca. 130 x 74 cm. Afmeting kleine zak: ca. 86 x 50 cm.... Per stuk:
€  16,95
Vacuümzakken-Oprolbaar-60-x-45-cm-(2-stuks)
Vacuümzakken Oprolbaar 60 x 45 cm (2 stuks) ✔ Wilt u ruimte besparen in uw reiskoffer of linnenkast? Neem dan deze 2 vacuüm opbergzakken. Het bespaart wel 75% ruimte. ✔ Doe de kleding/dekens in de zak, rol deze op (of druk deze in elka... Per stuk:
€  13,95