Bezig met laden...
Convectorkachel-Convectie-Verwarming
Convectorkachel / Convectie Verwarming ✔ Met 3 verwarmingsstanden. ✔ Krachtig en stil verwarmingsapparaat. ✔ Met standvoeten. ✔ Zorgt voor een snelle, behaaglijke warmte. ✔ Lichtgewicht, dus makkelijk te verplaatsen. ✔ Inclusief mo... Per stuk:
€  30,95
Inzet-Sfeerhaard-(elektrisch)
Inzet Sfeerhaard (elektrisch) ✔ Elektrische inzethaard met een realistische vuurgloed. ✔ Elegant en stijlvol design. ✔ Overal te plaatsen, geen rookkanaal of schoorsteen benodigd. ✔ Stekker in het stopcontact en de kachel we... Per stuk:
€  69,95
Kachel-Verwarming-Quartz
Kachel / Verwarming Quartz ✔ Met 2 warmtestanden: 400 Watt / 800 Watt, geeft direct warmte af. ✔ Compact en draagbaar, het gewicht is slechts ca. 1,25 kg. ✔ Met omvalbeveiliging zodat het apparaat wordt uitgeschakeld als d... Per stuk:
€  21,95
Sfeerhaard-(zwart)
Sfeerhaard (zwart) ✔ Deze sfeerhaard geeft een realistische en comfortabele vuurgloed. ✔ Het design is geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern. ✔ Een rookkanaal of schoorsteen is niet nodig, de haard i... Per stuk:
€  110,95
Sfeerhaard-Chicago-(inbouw)
Sfeerhaard Chicago (inbouw) Classic Fire Sfeerhaard Chicago (inbouw) De elektrische sfeerhaarden van Classic Fire geven een realistisch en comfortabele vuurgloed. Het design is geschikt voor elk interieur, van klassiek tot m... Per stuk:
€  128,95
Sfeerhaard-Chicago-RVS-(inbouw)
Sfeerhaard Chicago RVS (inbouw) Classic Fire Sfeerhaard Chicago RVS (inbouw) De elektrische sfeerhaarden van Classic Fire geven een realistische en comfortabele vuurgloed. Het design is geschikt voor elk interieur, van klassiek ... Per stuk:
€  152,95
Sfeerhaard-Chicago-RVS-met-Afstandsbediening-(inbouw)
Sfeerhaard Chicago RVS met Afstandsbediening (inbouw) Sfeerhaard Chicago RVS met Afstandsbediening (inbouw) De elektrische sfeerhaarden van Classic Fire geven een realistisch en comfortabele vuurgloed. Het design is geschikt voor elk interieur, van k... Per stuk:
€  179,95
Sfeerhaard-Davos
Sfeerhaard Davos ✔ Gepatenteerd vuursimulatie systeem met effect van echt kolenvuur. ✔ Giet- en smeedijzeren uiterlijk. ✔ Werkt met of zonder verwarmingselement. ✔ Kan gebruikt worden met alleen de vuureffect-fu... Per stuk:
€  168,95
Sfeerhaard-Memphis
Sfeerhaard Memphis Sfeerhaard Memphis Deze elektrische wandkachel van Classic Fire geeft een realistische en comfortabele vuurgloed. Het elegante en zeer stijlvolle design is geschikt voor elk interieur. Het vuursi... Per stuk:
€  96,95
Sfeerhaard-met-Afstandsbediening-(met-meerdere-kleuren)
Sfeerhaard met Afstandsbediening (met meerdere kleuren) ✔ Deze elektrische sfeerhaard geeft een realistische en comfortabele vuurgloed. ✔ Het design is geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern. ✔ Een rookkanaal of schoorsteen is niet nodig... Per stuk:
€  199,95
Sfeerhaard-met-Schouw
Sfeerhaard met Schouw ✔ Deze sfeerhaard wordt geleverd met een witte schouw van MDF-plaatmateriaal. ✔ Een rookkanaal of schoorsteen is niet nodig, de haard is overal te plaatsen, stekker in het stopcontact en de haard ... Per stuk:
€  132,95
Sfeerhaard-Palermo
Sfeerhaard Palermo Sfeerhaard Palermo Gepatenteerd vuursimulatie systeem met effect van echt kolenvuur. Werkt met of zonder verwarmingselement. Kan gebruikt worden met alleen de vuureffect-functie of met de vuureff... Per stuk:
€  252,95
Ventilatorkachel-(2000-Watt)
Ventilatorkachel (2000 Watt) ✔ Met 2 warmtestanden. ✔ Ook te gebruiken met alleen de ventilator. ✔ Regelbare thermostaat. ✔ Door het handvat is deze kachel gemakkelijk te verplaatsen. ✔ Snoerlengte: 125 cm. ✔ Afmeting: 23... Per stuk:
€  23,95