Bezig met laden...
Deurmat-Kerst-(kerstman-en-2-sneeuwpoppen)
Deurmat Kerst (kerstman en 2 sneeuwpoppen) Deurmat Kerst (kerstman en 2 sneeuwpoppen) Deze mat is een leuke binnenkomer! Afmeting deurmat: ca. 40 x 60 cm. Met antislip-backing zodat de deurmat netjes op zijn plek blijft liggen. De deurma... Per stuk:
€  17,95
Deurmat-Kerst-(kerstman)
Deurmat Kerst (kerstman) Deurmat Kerst (kerstman) Deze mat is een leuke binnenkomer! Afmeting deurmat: ca. 40 x 60 cm. Met antislip-backing zodat de deurmat netjes op zijn plek blijft liggen. De deurmat is voorzien van ... Per stuk:
€  17,95
Deurmat-Kerst-(Merry-Christmas)
Deurmat Kerst (Merry Christmas) Deurmat Kerst (Merry Christmas) Deze mat is een leuke binnenkomer! Afmeting deurmat: ca. 40 x 60 cm. Met antislip-backing zodat de deurmat netjes op zijn plek blijft liggen. De deurmat is voorzi... Per stuk:
€  17,95
Fleece-Deken-Merry-Christmas
Fleece Deken Merry Christmas Fleece Deken Merry Christmas Materiaal: 100% polyester. Afmeting: ca. 120 x 150 cm.... Per stuk:
€  14,95
Fleece-Deken-met-Kerstman
Fleece Deken met Kerstman Fleece Deken met Kerstman Kerstman hoogte: ca. 16 cm. Fleece deken: 100 x 75 cm. Verpakt in een transparante koker van 32,5 x 15 cm.... Per stuk:
€  21,95
Fleece-Deken-met-Pinguin
Fleece Deken met Pinguin Fleece Deken met Pinguin Pinguin hoogte: ca. 16 cm. Fleece deken: 100 x 75 cm. Verpakt in een transparante koker van 32,5x 15 cm.... Per stuk:
€  20,95
Fleece-Deken-met-Sneeuwpop
Fleece Deken met Sneeuwpop Fleece Deken met Sneeuwpop Sneeuwpop hoogte: ca. 16 cm. Fleece deken: 100 x 75 cm. Verpakt in een transparante koker van 32,5 x 15 cm.... Per stuk:
€  21,95
Kerstbeer-120-cm-opblaasbaar-met-pomp
Kerstbeer 120 cm opblaasbaar met pomp Kerstbeer 120 cm. opblaasbaar met pomp Deze opblaasbare kerstbeer is van stevig vinyl vervaardigd en met led-verlichting aan de binnenzijde. De hoogte is ca. 120 cm. Wordt geleverd met pomp, adap... Per stuk:
€  42,95
Kerstboom-(25-cm)-met-Led-verlichting
Kerstboom (25 cm) met Led-verlichting ✔ Decoratieve acryl kerstboom van 25 cm. hoog. ✔ Voorzien van 16 led-lampjes die een prachtig wit licht geven. ✔ Het frame is gemaakt van metaal. ✔ Geschikt voor binnen. ✔ Werkt op 3x AA batter... Per stuk:
€  20,95
Kerstboom-Opbergtas
Kerstboom Opbergtas Kerstboom Opbergtas Een ruime tas voor het opbergen van de kerstboom na de feestdagen. De tas biedt bescherming tegen stof zodat je langer plezier van je kunstkerstboom hebt. De groene opbergtas he... Per stuk:
€  18,95
Kerstdorp-met-Verlichting
Kerstdorp met Verlichting ✔ Een serie van 5 huisjes en 4 kerstfiguren. ✔ Hoogte: van ca. 8 cm. tot 12 cm. ✔ Materiaal: Polystone.... Per stuk:
€  34,95
Kerstdorp-Wit-met-Verlichting-(hout)
Kerstdorp Wit met Verlichting (hout) Kerstdorp Wit met Verlichting (hout) Met 10 led-lampjes. Materiaal: wit lakboard. Afmeting ca. 45 x 14 x hoogte 21 cm. Werkt op 2x AA batterijen (niet bijgesloten). Aan-/uitknop aan de onderzij... Per stuk:
€  42,95
Kerstdorp-Wit-met-Verlichting-(hout)
Kerstdorp Wit met Verlichting (hout) Kerstdorp Wit met Verlichting (hout) Met 10 led-lampjes. Materiaal: wit lakboard. Afmeting ca. 45 x 14 x  hoogte 21 cm. Werkt op 2x AA batterijen (niet bijgesloten). Aan-/uitknop aan de on... Per stuk:
€  42,95
Kerstdorp-Wit-met-Verlichting-(hout)
Kerstdorp Wit met Verlichting (hout) Kerstdorp Wit met Verlichting (hout) Met 10 led-lampjes. Materiaal: wit lakboard. Afmeting ca. 45 x 14 x  hoogte 21 cm. Werkt op 2x AA batterijen (niet bijgesloten). Aan-/uitknop aan de on... Per stuk:
€  42,95
Kerstman-120-cm-opblaasbaar-met-pomp
Kerstman 120 cm opblaasbaar met pomp Kerstman 120 cm opblaasbaar met pomp De opblaasbare kerstman is vervaardigd van stevig vinyl. Aan de onderzijde voorzien van een blower om de Santa op te blazen. Hoogte: ca. 120 cm. Meegeleverd:... Per stuk:
€  35,95
Kerstman-240-cm-opblaasbaar-met-pomp
Kerstman 240 cm opblaasbaar met pomp Kerstman 240 cm. opblaasbaar met pomp De opblaasbare kerstman is vervaardigd van stevig vinyl. Aan de onderzijde voorzien van 2 blowers om de kerstman op te blazen. Hoogte: ca. 240 cm. Meegeleve... Per stuk:
€  55,95
Kerstman-in-Schoorsteen-Bewegend-(180-cm)
Kerstman in Schoorsteen Bewegend (180 cm) ✔ Een opblaasbare, op en neer bewegende Kerstman in schoorsteen van stevig vinyl. ✔ Aan de onderzijde voorzien van 2 blowers om de Kerstman op te blazen. ✔ Hoogte: ca. 180 cm. ✔ Meegeleverd: sch... Per stuk:
€  59,95
Kerstman-met-led-verlichting
Kerstman met led-verlichting Kerstman met led-verlichting Leuke kerstman voor om op een glad oppervlak (raam) te bevestigen (zuignap is meegeleverd). Er is gebruik gemaakt van blank snoer. De 10 ingebouwde led-lampjes worden... Per stuk:
€  16,95
Kerstman-Projector
Kerstman Projector Kerstman Projector Projecteert een rode kerstman op muur of wand. Geschikt voor binnen en buiten (beschermwaarde IP44)! Je kunt de afbeelding van de kerstman tot maximaal 4 m2 projecteren op de m... Per stuk:
€  24,95
Kerststal-Figuren-met-Verlichting
Kerststal Figuren met Verlichting Kerststal Figuren met Verlichting Polystone kerststalfiguren met verlichting. De hoogte van de grote figuren is ca. 20 cm. Verpakt in een mooie geschenkdoos.... Per stuk:
€  43,95
Kerststal-met-led-verlichting
Kerststal met led-verlichting Kerststal met led-verlichting Een kerststal van polyresin (kunsthars). Met 5 figuren. Verlicht door 3 led-lampjes. Afmeting: ca.12 x 8,5 x hoogte 13 cm. Onderzijde met 4 anti-slip voetjes. Nod... Per stuk:
€  18,95
Kerststal-met-Verlichting-(inclusief-6-beeldjes)
Kerststal met Verlichting (inclusief 6 beeldjes) Kerststal met Verlichting (inclusief 6 beeldjes) Kerststalletje van polyresin met verlichting. De breedtie is ca. 20 cm. en de hoogte is ca. 16 cm. Werkt op 2x AA batterijen (niet meegeleverd).... Per stuk:
€  21,95
Kersttafereel-(huis-met-bewegende-sneeuwman)
Kersttafereel (huis met bewegende sneeuwman) Kersttafereel (huis met bewegende sneeuwman) Een wintertafereel gemaakt van polyresin met bewegende figuren en veelkleurige led-lampjes welke van kleur veranderen. Afbeeldingen zijn handgeschilder... Per stuk:
€  47,95
Kersttafereel-(huis-met-kerstboom-en-lantaarn)
Kersttafereel (huis met kerstboom en lantaarn) Kersttafereel (huis met kerstboom en lantaarn) Een handgeschilderd kerststafereel gemaakt van polystone. Zowel de hoogte als de breedte is ca. 15 cm. Werkt op 3x AA batterijen (niet meegeleverd).... Per stuk:
€  29,95
Kersttafereel-(huis-met-kerstboom)
Kersttafereel (huis met kerstboom) Kersttafereel (huis met kerstboom) Een handgeschilderd kersttafereel gemaakt van polystone. Werkt op 3x AA batterijen (niet meegeleverd). Zowel de hoogte als de breedte is ca. 15 cm.... Per stuk:
€  27,95
Kersttafereel-(huis-met-lantaarn)
Kersttafereel (huis met lantaarn) ✔ Een handgeschilderd kerststafereel gemaakt van polystone. ✔ Zowel de hoogte als de breedte is ca. 15 cm. ✔ Werkt op 3x AA batterijen (niet meegeleverd).... Per stuk:
€  29,95
Kersttafereel-(huisjes-met-bewegende-schaatsers)
Kersttafereel (huisjes met bewegende schaatsers) ✔ Een kersttafereel met rijdende schaatsers, verlichting, bomen en kiosken als omgeving. ✔ Het geheel werkt op een adapter met een snoerlengte van 180 cm, dus geen batterijen nodig. ✔ Aan de onde... Per stuk:
€  51,95
Kersttafereel-(kerk-met-beweging-en-verlichting)
Kersttafereel (kerk met beweging en verlichting) Kersttafereel (kerk met beweging en verlichting) Een handgeschilderd kersttafereel gemaakt van polystone. Werkt op 3x AA batterijen (niet meegeleverd). Zowel de hoogte als de breedte is ca. 15 cm... Per stuk:
€  27,95
Kersttafereel-(kerstboom)
Kersttafereel (kerstboom) Kersttafereel (kerstboom) Aan de onderzijde bevindt zich een schakelaar met 3 standen: 1. licht + muziek + sneeuweffect + beweging / 2. alleen licht / 3. uit. Het gaat vanzelf sneeuwen als de scha... Per stuk:
€  52,95
Kersttafereel-(kerstdorp-met-sneeuw-en-verlichting)
Kersttafereel (kerstdorp met sneeuw en verlichting) Kersttafereel (kerstdorp met sneeuw en verlichting) Een kersttafereel met vallende sneeuw. Dat gebeurt in dit kerstdorp. Even een schakelaar verstellen en de 12 kleurige led-lampjes gaan branden ... Per stuk:
€  28,95
Kersttafereel-(kerstdorpje-met-verlichting)
Kersttafereel (kerstdorpje met verlichting) ✔ Een leuke set met gebouwen, bomen en een lantaarnpaal. ✔ Materiaal: handgeschilderd polystone / polyresin. ✔ De hoogte van de huisjes is ca. 9 cm. ✔ De 4 warmwitte led-lampjes werken op 2x AA-... Per stuk:
€  18,95
Kersttafereel-(kerstman-in-pickup-truck)
Kersttafereel (kerstman in pickup truck) Kersttafereel (kerstman in pickup truck) Een prachtige pickup truck met een sneeuwbol in de bak. De bestuurder is de kerstman, vergezeld van een meisje met pop. In en rondom de sneeuwbol liggen d... Per stuk:
€  36,95
Kersttafereel-(kersttrein-met-2-sneeuwbollen)
Kersttafereel (kersttrein met 2 sneeuwbollen) Kersttafereel (kersttrein met 2 sneeuwbollen) Een prachtige trein met 2 sneeuwbollen. Op de zijkant bevindt zich een schakelaar met 3 standen: 1. Uit. 2: Verlichting aan de voorzijde en van kleu... Per stuk:
€  45,95
Kersttafereel-(met-bewegende-kerstman)
Kersttafereel (met bewegende kerstman) Kersttafereel (met bewegende kerstman) Een kersttafereel gemaakt van polyresin met bewegende figuren en veelkleurige led-lampjes welke van kleur veranderen. Afbeeldingen zijn handgeschilderd. Wer... Per stuk:
€  47,95
Kersttafereel-(met-bewegende-schaatsers)
Kersttafereel (met bewegende schaatsers) Kersttafereel (met bewegende schaatsers) Een kersttafereel met rijdende schaatsers, verlichting, bomen en kiosken als omgeving. Het geheel werkt op een adapter met een snoerlengte van 180 cm, dus ... Per stuk:
€  51,95
Kersttafereel-(vliegtuig)
Kersttafereel (vliegtuig) Kersttafereel (vliegtuig) Aan de onderzijde bevindt zich een schakelaar met 3 standen: 1. licht + muziek + sneeuweffect + beweging / 2. alleen licht / 3. uit Het gaat vanzelf sneeuwen als de schak... Per stuk:
€  45,95
Led-kaarsen-met-4-engeltjes
Led-kaarsen met 4 engeltjes Led-kaarsen met 4 engeltjes Metalen kaarsenbrug. Voorzien van 7 led-lampjes. Afmeting: 32 x 5,5 x hoogte 24 cm. Werkt op 2x AA batterijen (niet bijgesloten). Aan-/uitknop aan de zijkant. Anti-... Per stuk:
€  20,95
Led-kaarsen-met-decoratie
Led-kaarsen met decoratie Led-kaarsen met decoratie Een gezellige decoratieve set. Houten onderzetter 33 x 12 x 1,5 cm. Kaars met led-verlichting (doorsnede 5 cm, hoogte 5 cm.) Kaars met led-verlichting (doorsnede 5 cm, ... Per stuk:
€  25,95
Led-kaarsen-met-engeltjes
Led-kaarsen met engeltjes Led-kaarsen met engeltjes Metalen kaarsenbrug. Voorzien van 7 led-lampjes. Afmeting: 32 x 5,5 x hoogte 24 cm. Werkt op 2x AA batterijen (niet bijgesloten). Aan-/uitknop aan de zijkant. Anti-sl... Per stuk:
€  21,95
Led-kaarsen-met-engeltjes-en-een-Kerstboom
Led-kaarsen met engeltjes en een Kerstboom Led-kaarsen met engeltjes en een Kerstboom Metalen kaarsenbrug. Voorzien van 7 led-lampjes. Afmeting: 32 x 5,5 x hoogte 24 cm. Werkt op 2x AA batterijen (niet bijgesloten). Aan-/uitknop aan de ... Per stuk:
€  22,95
Muts-Rendier-(bewegend-en-zingend)
Muts Rendier (bewegend en zingend) Muts Rendier (bewegend en zingend) Een pluche rendier dat beweegt en met de oren klappert op de maat van de muziek als muts. Hoogte: ca. 24 cm. Verstelbare band aan de achterzijde (muts past op i... Per stuk:
€  24,95
Opbergbox-Opbergdoos-Kerst-(blauw)
Opbergbox / Opbergdoos Kerst (blauw) Opbergbox / Opbergdoos Kerst (blauw) Stevig kartonnen doos met een leuke kerstprint. Afmeting: 49 x 39 x hoogte 24 cm.... Per stuk:
€  17,95
Opbergbox-Opbergdoos-Kerst-(rood)
Opbergbox / Opbergdoos Kerst (rood) Opbergbox / Opbergdoos Kerst (rood) Stevig kartonnen doos met een leuke kerstprint. Afmeting: 49 x 39 x hoogte 24 cm.... Per stuk:
€  17,95
Opbergbox-Opbergdoos-Kerst-(wit)
Opbergbox / Opbergdoos Kerst (wit) Opbergbox / Opbergdoos Kerst (wit) Stevig kartonnen doos met een leuke kerstprint. Afmeting: 49 x 39 x hoogte 24 cm.... Per stuk:
€  17,95
Pinguin-180-cm-met-verlichting-en-pomp
Pinguin 180 cm met verlichting en pomp Pinguin 180 cm. met verlichting en pomp Maar liefst 180 cm. hoog. Vervaardigd van stevig vinyl. Geschikt voor binnen en buiten. De ingebouwde elektrische luchtpomp zorgt voor gemakkelijk en snel... Per stuk:
€  48,95
Rendier-(45-cm)
Rendier (45 cm) Rendier (45 cm.) Deze mooie acryl kerstdecoratie is voorzien van 35 witte lampjes. De hoogte van dit rendier is 45 cm. De lengte van het aansluitsnoer is 150 cm. Wordt geleverd incl. 2 reservela... Per stuk:
€  25,95
Rendier-met-led-verlichting
Rendier met led-verlichting Rendier met led-verlichting Leuk rendier voor om op een glad oppervlak (raam) te bevestigen (zuignap is meegeleverd). Er is gebruik gemaakt van blank snoer. De 10 ingebouwde led-lampjes worden ge... Per stuk:
€  16,95
Rendier-Eland-Kop
Rendier/Eland Kop Rendier/Eland Kop Hoogte ca. 45 cm. Pluche.... Per stuk:
€  33,95
Sneeuwpop-180-cm-Opblaasbaar-met-Pomp
Sneeuwpop 180 cm Opblaasbaar met Pomp ✔ Een opblaasbare sneeuwpop van stevig vinyl. ✔ Een ingebouwde elektrische pomp zorgt voor het snel en gemakkelijk opblazen. ✔ Aan de binnenzijde zijn enkele led-lampjes aangebracht. ✔ Om de pop... Per stuk:
€  52,95
Sneeuwpop-240-cm-opblaasbaar-met-pomp
Sneeuwpop 240 cm opblaasbaar met pomp Sneeuwpop 240 cm. opblaasbaar met pomp De opblaasbare sneeuwman is vervaardigd van stevig vinyl. Aan de onderzijde voorzien van een blower om de Santa op te blazen. Hoogte: ca. 240 cm. Meegeleve... Per stuk:
€  62,95
Sneeuwpop-met-led-lampjes-(groen)
Sneeuwpop met led-lampjes (groen) Sneeuwpop met led-lampjes (groen) Een sneeuwpop van acryl. De hoogte is ca. 24 cm, de diameter ca. 17 cm. De pop is voorzien van 20 led-lampjes. Werkt op 3x AA batterijen (niet bijgesloten). O... Per stuk:
€  25,95
Sneeuwpop-met-led-lampjes-(lila)
Sneeuwpop met led-lampjes (lila) Sneeuwpop met led-lampjes (lila) Een sneeuwpop van acryl. De hoogte is ca. 24 cm, de diameter ca. 17 cm. De pop is voorzien van 20 led-lampjes. Werkt op 3x AA batterijen (niet bijgesloten). Op... Per stuk:
€  25,95
Sneeuwpop-met-led-verlichting
Sneeuwpop met led-verlichting Sneeuwpop met led-verlichting Leuke sneeuwpop voor om op een glad oppervlak (raam) te bevestigen (zuignap is meegeleverd). Er is gebruik gemaakt van blank snoer. De 10 ingebouwde led-lampjes word... Per stuk:
€  16,95
Sneeuwpop-met-led-verlichting-(25-cm)
Sneeuwpop met led-verlichting (25 cm) Sneeuwpop met led-verlichting (25 cm.) Decoratieve acryl sneeuwman van 25 cm. hoog. Voorzien van 16 led-lampjes die een prachtig wit licht geven. Het frame is gemaakt van metaal. Geschikt voor b... Per stuk:
€  18,95
Sneeuwpop-Rotan-met-lampjes-(70-cm)
Sneeuwpop Rotan met lampjes (70 cm) Sneeuwpop Rotan met lampjes (70 cm.) Een sneeuwpop, vervaardigd van rotan. Voorzien van 50 lampjes. Hoogte: ca. 70 cm. 230V. Inclusief adapter. Alleen voor gebruik binnenshuis.... Per stuk:
€  28,95
Trein-met-Sneeuwbollen
Trein met Sneeuwbollen Trein met Sneeuwbollen Een leuke kerstlocomotief met 3 wagonnen met elk een sneeuwbol. Gemaakt van polystone en glas. De lengte van de kersttrein is ca. 25 cm. en de hoogte ca. 7,5 cm.... Per stuk:
€  20,95
Wijnfleshouder-Kerst
Wijnfleshouder Kerst Wijnfleshouder Kerst Decoratie voor om en op een (wijn)fles. Set bestaat uit een "jas" en een kerstmutsje. Lengte jas ca. 24 cm. Lengte muts ca.10 cm.... Per stuk:
€  13,95
Wijnfleshouder-Kerst-Broek
Wijnfleshouder Kerst Broek Wijnfleshouder Kerst Broek In deze leuke wijnfleshouder kun je 2 wijnflessen plaatsen.... Per stuk:
€  17,95